Benvinguts · Bienvenidos · Welcome · Bienvenue · Benvenuto · Willkommen

Cupcakes de pastanaga

By 9:00 , , , , , , ,

Hola Sweets!!

Com ha anat el cap de setmana de castanyada? Panellets, moniatos i castanyes a milers, oi?
Quants quilos de castanyes es deuen haver vengut? I de panellets, a quantes cases se n'han fet?
Jo crec que a quasi totes les cases! Tot i que aquest any, gairabé, celebrem la castanyada amb màniga curta, xancletes i a la platja!
El temps està ben sonat...

En fi, a casa, a part de fer panellets, de menjar castanyes i moniatos vaig fer cupcakes de pastanaga; van quedar boníssim, i amb els de casa van encantar!
O sigui que si teniu un parell de pastanagues a la nevera ja podeu córrer a fer la recepta!




CUPCAKES DE PASTANAGA
Ingredients:
100 ml d'oli de gira-sol (o d'oliva suau)
200 grs de sucre morè
2 ous
2 pastanagues grans
1 poma petita
150 grs de farina
1/2 culleradeta de bicarbonat sòdic
1/2 culleradeta de llevat químic
1 culleradeta de canyella en pols
Una miqueta de sal

Ingredients (crema de formatge):
100 grs de mantega (a temp.ambient)
250 grs de sucre super fi
150 grs de formatge crema

Preparació:
Preescalfem el forn a 170º.
Rallem les pastanagues i la poma i reservem.
Tamisem la farina juntament amb el bicarbonat, el llevat químic, la canyella i la sal, reservem.
En un bol barregem l'oli amb el sucre fins que s'integrin completament. Afegim els ous, d'un a un, i no tirarem el següent fins que l'anterior estigui integrat. Afegim la pastanaga i la poma rallada i barregem bé. Hi tirem la farina, batent a velocitat molt suau per no sobre batre la massa.
Repartim la massa a les càpsules de cupcakes i ho introduïm al forn durant 20-25 minuts o fins que punxem amb un palillo i surti net.
Deixem reposar els cupcakes dins la safata durant 5-10 minuts i a continuació els passem a una reixeta perquè s'acabin de refredar completament.




Preparem la crema de formatge; en un bol batre la mantega amb el sucre a velocitat molt suau fins que s'integrin. Un cop fet, batrem durant 5 minuts fins que tinguem una crema molta blanca i molt esponjosa. Afegim el formatge crema freda de la nevera i batrem 5 minuts més fins que s'integri.

Ja podeu decorar els cupcakes i a menjar!




Espero que us hagi agradat la recepta i que m'expliqueu què tal us ha anat.
Havíeu fet mai cupcakes de pastanaga? Era molt diferent la recepta?


Fins divendres!!!

Petonassos,

You Might Also Like

1 comentaris